6 июл. 2011 г., 08:38

Обикновени рисунки-9. Ранобудни облаци 

  Поэзия
1185 0 4

 

Новата обикновена рисунка е  от тази сутрин. Нали знаете как се случва...
Докато чаках с кафето  Изгрева!
Мисля си, че може да ви хареса...

 

 

 

 

 

Плуват…

Плуват

с Вятъра,

обърнал се

и този ден

на Изток,

облаците

с перести корони…

В алени усмивки

засияват,

защото

Слънцето

ги среща

с поглед

близък.

Точно час…

Точно час

преди да се

вплете

пред балкона…

В брезовите клони.

 

Б.Калинов

05.07. 2011г

Пловдив

 

© Борис Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??