22 февр. 2011 г., 21:43

Обител 

  Поэзия
337 0 2

Ти си част
от моята душа.
Аз съм част
от твойта висота.
Обител чиста
жива
и добра -
сутрин ме събужда,
нощем в нея бдя.
Ангели,
светци,
грешници разкаяни,
помилвани.
Дом на живота,
в който диша
светостта,
сме аз и ти,
Обител на молитви
и обичани души.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??