16 авг. 2006 г., 17:03

Облак 

  Поэзия » Любовная
783 0 2

Буреносен, тъмен облак
във гърдите ми е спрял,
дъжд на едри сиви капки
от очите ми излял.
Бедна и опустошена
е душата ми сама,
чака да изгрее слънце
в непрогледната тъма.
Спряло времето, не може
болката ми да стопи
и ликът ти все тревожи
мойте вечери и дни.
Буреносен, тъмен облак
над главата ми е спрял
и със едри, сиви капки
е лицето ми облял.

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??