16.08.2006 г., 17:03 ч.

Облак 

  Поезия » Любовна
779 0 2

Буреносен, тъмен облак
във гърдите ми е спрял,
дъжд на едри сиви капки
от очите ми излял.
Бедна и опустошена
е душата ми сама,
чака да изгрее слънце
в непрогледната тъма.
Спряло времето, не може
болката ми да стопи
и ликът ти все тревожи
мойте вечери и дни.
Буреносен, тъмен облак
над главата ми е спрял
и със едри, сиви капки
е лицето ми облял.

© Дорика Цачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??