23 мая 2018 г., 22:19

Облак в ясно небе 

  Поэзия » Любовная
735 1 2

Едно дихание ми стига, 

да повярвам в нашата искра

Една сълза щастлива, 

е повече от сбъдната мечта.

 

И когато вятъра я понесе, 

далеч, нагоре

в ясното небе

облак от щастливата сълза, 

да се роди 

и от него, любовта ни в дъжд

да претвори...

 

Гори, земя и хора да полее, 

доброта в сърцата да посее...

 

Една целувка днес, 

ми стига ! –

да повярвам,

че облаци в небето 

винаги ще има...

© Иван Караиванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Малкото винаги е повече от многото, като се раздели за един цял живот, а не се изпие и опропасти за час,ден или седмица. Хареса ми.
Предложения
: ??:??