30 нояб. 2018 г., 09:47  

Облечена съм в болки 

  Поэзия
575 3 2

Изживях те  днес след толкова години

Не те оставих бях водна лилия за теб

Плаваше сърцето бурно в езеро от Камелии

То днес от теб си тръгна  без да те прегърне

Без дори за миг да се обърне

 

Преживявах те с болки и мечти

Изживявах всичко и нощите дори

Сама при празния прозорец цял нощ

Аз чаках да се върнеш посред нощ

 

Жена съм днес облечена във болки

Сърце да имаш и любов да носиш

За някои е гордост а за други е като да просиш

 

Обличам обичта със чест

И тръгвам без някои да ме носи

 Помни ме ти и днес ме изживей

Аз отдавна те оставих

В онези нощи на очакване

Извадих те от мен и те забравих 

© Любов Никифорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??