12 авг. 2011 г., 17:18

Облъчване 

  Поэзия
514 0 0

 

Край нас се вихрят хиляди енергии.

И атакуват всички сетива...

И като струни всички наши нерви

безкрайно се опъват от това...

 

Около нас витаят отрицателни

емоции и гърлото ни стискат...

И явно е, и много показателно,

че някои облъчени ни искат...

 

Край нас се вихрят хиляди енергии.

Но някои от тях са положителни!

Те борят се със нашите алергии

от злоба, завист и човешка мнителност...

 

И плюсове, и минуси витаят....

Около нас – да има равновесие...

Опитват се в синхрон да очертаят

житейските ни граници къде са!

 

Край нас се вихрят хиляди енергии.

Кои от тях ще имат тази власт -

да атакуват клетите ни нерви?

Кои ли - да дарят любов и страст?

 

Облъчени – такива ще си бъдем

в живота наш – тъй труден, сложен, мъчен...

Ала от нас зависи ще се сбъдне ли

мечтата – от любов да си облъчен...!

 

 

8/8/2011

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??