22 сент. 2006 г., 10:56

Обмислил си всичко 

  Поэзия
577 0 1

Обмислил си всичко сам.
Но пропускаш нещо.
Ами аз къде се вписвам в този твой план?
Обидено примигаш с очи.
Забравил си.
Не,ти никога не се промени,
Говориш ми за секс,за физическо привличане,за две тела.
Но как да бъда с теб?Щом липсва при теб любовта.
Мислиш че е лесно.
"Живей си живота"-съветваш ме ти.
Е,добре аз го живея...
но по мой образ и с мойте мечти.
Ще го осъзнаеш и ще се почувстваш безмерно сам.
Е,ще намериш някоя за да утолиш физическия си глад.
Но дали след време ще ти стига?
Ще си пълноценен ли и завършен докрай?
Ще можеш ли да обичаш,да вярваш,да не изпитваш печал!?!
Обмислил си всичко...
но бъдещето забравил си май.
Аз мисля за него и точно за това ти казвам край!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??