18 июн. 2010 г., 11:04  

Обран бостан 

  Поэзия » Гражданская
917 0 1

Бойко, наший цар,

на обран бостан пъдар.

Мутрата вредом се почита,

говорят за нея с възхита.

 

Кризата не отминава,

бедна скапана държава,

Бойко пари не дава,

с пенсионерите се подиграва.

 

Бойко, нашият премиер,

от управление няма и хабер.

От Дянков пица постна,

за БАН - субсидия несносна.

 

Тъй народът без късмет

търпи бившия кмет.

Мачка той материала лош,

захвърли ни в боклучения кош.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Абе, щом толкова пъдари се бутат още за бостана, значи има какво да обират още.
Предложения
: ??:??