4 февр. 2012 г., 14:10

Обричане 

  Поэзия » Любовная
719 0 1

Отдавам ти се с тяло и с душа:
да те обичам, вярвам и прощавам,
да те желая, топля и ценя,
прегръщам, пазя, утешавам.
В замяна нищо не желая,
каквото искаш, ще ми върнеш сам.
В сърцето си човек накрая
сам избира кой да бъде негов храм.
А аз? Аз пак ще те обичам,
дори когато само си мълчим.
Мълчанието е равно на обричане,
че макар и тихо, двама ще вървим.

© Надежда Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??