Цял ден обущарят трака, чука,
има всякакви обувки тука.
Черни, бели, цветни, старомодни,
с чудни форми, малки и огромни.
С токчета високи, със каишки разни,
рафтовете не остават празни.
Гледай - интересни инструменти,
на лепило все ухае,
пълно със клиенти.
Ето влиза дама нагласена
и попита притеснена:
–Господине,
ще оставя тез обувки,
закърпете всички дупки!
Чука-трака, чука-трака,
обущарят не оставя никого да чака.
© Иван Иванов Все права защищены