30 сент. 2010 г., 16:26

Объркана 

  Поэзия
647 0 0

Няма ред в мойте мисли...

Хаос... пълен хаос цари...

... но подреден е животът ми

къща, съпруг, деца и пари...

обич, щастие и радост...

красота и пъргава младост,

а мислите мои се трупат,

по главата тропат, тупат

и щом на листа бял лъснат,

срам ме хваща. Тогава млъкват.

Кълба от чувства разхвърляни,

кълба от мисли избълвани...

грях-разкаяние,

радост-отчаяние,

щастие-болка,

полет-падение,

стремежи-терзания,

покой-вълнения,

страхове и съмнения.

Очакване с нетърпение

за Божествено просветление (вмешение).

За ред на мисли ясни,

за ред на чувства властни.

 

© Фей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??