Няма ред в мойте мисли...
Хаос... пълен хаос цари...
... но подреден е животът ми
къща, съпруг, деца и пари...
обич, щастие и радост...
красота и пъргава младост,
а мислите мои се трупат,
по главата тропат, тупат
и щом на листа бял лъснат,
срам ме хваща. Тогава млъкват.
Кълба от чувства разхвърляни,
кълба от мисли избълвани...
грях-разкаяние,
радост-отчаяние,
щастие-болка,
полет-падение,
стремежи-терзания,
покой-вълнения,
страхове и съмнения.
Очакване с нетърпение
за Божествено просветление (вмешение).
За ред на мисли ясни,
за ред на чувства властни.
© Фей Всички права запазени