23 нояб. 2014 г., 11:45

Обърквация 

  Поэзия » Юмористическая
708 0 2

Най-после с тебе насаме!

Макар и в ресторант невзрачен,

аз – бльон, ти – пищно топ моме...

Ох, да не хлътна няма начин.

 

Поръчахме по питие,

безалкохолно и салата,

но взрян във твойто бюстие,

обърках май съвсем нещата...

 

В безалкохолното – оцет,

салатата пък захаросах,

а питието, вместо лед,

със сол обилно наръсосах.

 

Непийнал още, но пиян

май вече бях до козирката.

Какво забъркал бих, не знам,

в „менюто“ наше по-нататък...

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Накара ме да си представя цялата тази ситуация и да се усмихна!
    Поздрави!
  • Мискинин, що гледаш там
    А какво е бльон? Предполагам нещо от сорта на едно мое залюхан, но все пак...
Предложения
: ??:??