13 нояб. 2010 г., 18:22

Очакване 

  Поэзия » Любовная
579 0 2

ОЧАКВАНЕ

 

С  трепета  незабравим

живота  ми  обричаш  във  любов.

В  този  свят - красив, неповторим

щастлива  съм, че  ме  обичаш

винаги  със  порив  нов.

Душата  ми  събра във

пълни  шепи - ласки.

Очите  пазят  радостта  от

неповторимата  измислица

за  двама.

И  сънищата  ми  сънуват  сън

за  любовта  ти  до  полуда.

Целувките  преглъщам  до  зори.

Прегръдките  ме пазят  от измама.

 

Очаквам  те  със  първите  звезди.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??