27 авг. 2006 г., 14:08

Очакване 

  Поэзия
556 0 7

Ти ще дойдеш с първия лъч от сребро,
обграден от сияние бяло
и одежда тъкана от лунно платно,
ще се плъзга по твоето тяло.

Ти ще дойдеш на пръсти - ефирен и лек,
с плавни стъпки ще стигнеш до мене
и с едничката сила на погледа мек
ще проникнеш в сърцето ранено.

И ще дойдеш обгърнат от ярки лъчи,
ще разпръснеш за миг тъмнината,
красотата на твоите нежни очи
ще достигне безмълвно душата.

Знам, ще дойдеш с първия лъч от сребро
ще пристъпиш на пръсти в съня ми,
ще обикна в теб всичко - и зло и добро
и ще бъдеш част от света ми.

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??