12 сент. 2010 г., 12:24

Очарование 

  Поэзия » Любовная
709 0 1

                 Очарование

 

Галя те със ухание и поглед... глас и устни

ела вземи ме докосни ме... очите ми танцуват

реверанс направиха ти и цветята... до земята

грях ли е да целунеш... горещо тишината

ако искаш сърцето ти ще чуя... със душата

но моли се... вяра имай във съдбата

ако не подай ми... нежно светлината.

 

              Юлиано

© Юлиано Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Юлиано,пожелавам ти много нови творчески успехи!
Предложения
: ??:??