Sep 12, 2010, 12:24 PM

Очарование 

  Poetry » Love
706 0 1

                 Очарование

 

Галя те със ухание и поглед... глас и устни

ела вземи ме докосни ме... очите ми танцуват

реверанс направиха ти и цветята... до земята

грях ли е да целунеш... горещо тишината

ако искаш сърцето ти ще чуя... със душата

но моли се... вяра имай във съдбата

ако не подай ми... нежно светлината.

 

              Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Юлиано,пожелавам ти много нови творчески успехи!
Random works
: ??:??