5 сент. 2008 г., 11:43

Очи 

  Поэзия » Любовная
427 0 0

   Очи

Залязвате, залязвате над моя път,

очи красиви!

Но огнените ви следи

вдън моите гърди

като две клади живи,

ще ме горят, ще ме горят

                      до СМЪРТ!!!

© Христо Бозуков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??