8 нояб. 2010 г., 08:55

Очи 

  Поэзия » Любовная
717 0 2

                                                              О Ч И

 

 

Едни очи до болка те смущават,
смутени, силни, питащи очи.
Очи, които нищо не прощават
и никога не молят: остани.

 

                                         Едни очи, света преобразили.
                                         В своя друга чудна светлина.
                                         Очи, които нямат сили да
                                         преобърнат твоята съдба.

 

Едни очи жестоки, но красиви,
изпълнени с ненавист и със жар.
Веднъж вулгарни, а понякога свенливи.
Непостоянни в своя палещ чар.

 

                                         Едни очи ще помнят до забрава,
                                         обичащи в лъжи очи.
                                         Очи, които нищо не прощават

                                         и никога не молят "ОСТАНИ ".

© Даниела Маринова-певица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво,наистина е хубаво!!!
  • "Очи, които нямат сили
    да преобърнат твоята съдба."
    хареса ми много...мисля само тук да свалиш това "да"
    имам и предложение за 3тото четиристишие...ще ти го спестя, не ми обръщай внимание...
    хареса ми
Предложения
: ??:??