О Ч И
Едни очи до болка те смущават,
смутени, силни, питащи очи.
Очи, които нищо не прощават
и никога не молят: остани.
Едни очи, света преобразили.
В своя друга чудна светлина.
Очи, които нямат сили да
преобърнат твоята съдба.
Едни очи жестоки, но красиви,
изпълнени с ненавист и със жар.
Веднъж вулгарни, а понякога свенливи.
Непостоянни в своя палещ чар.
Едни очи ще помнят до забрава,
обичащи в лъжи очи.
Очи, които нищо не прощават
и никога не молят "ОСТАНИ ".
© Даниела Маринова-певица All rights reserved.