О Ч И
В очите ми ти надникни –
очаквам те от толкоз дни...
Не виждаш ли в тях любовта,
а зад усмивка – и страстта?
Изгарящата, буйна страст -
неясно бъдеще за нас...
Аз виждам в твоите очи
една вселена от лъчи.
Надеждата, че някой ден
и ти ще се загледаш в мен.
Тогава в твойта светлина,
свещица аз - ще изгоря!
© Вили Димитрова Все права защищены