23.12.2015 г., 16:38 ч.

Очи 

  Поезия » Любовна
388 0 0

                                


                                     О Ч И

 

                     В очите ми ти надникни –

                    очаквам те от толкоз дни...

                    Не виждаш ли в тях любовта,

                    а зад усмивка – и страстта?

                    Изгарящата, буйна страст -

                    неясно бъдеще за нас...

 

                    Аз виждам в твоите очи

                    една вселена от лъчи.

                    Надеждата, че някой ден

                    и ти ще се загледаш в мен.

                    Тогава в твойта светлина,

                    свещица аз - ще изгоря!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??