8 сент. 2006 г., 09:08

ОЧИ 

  Поэзия
794 0 2
Твоите очи...



Твоите очи
завинаги ми дай!
Устните ти парят,
всяка клетка в теб гори.
Опожарен съм,
но не страдам.
Тлеещо сърце гася
и викам майчица омраза,
но нямам въздух, глас
и сляп съм аз дори.


Чар, 08.09.06....

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??