20 окт. 2018 г., 20:22

Очи 

  Поэзия » Любовная
623 3 7

Болката в твоите очи

пари нощите будни. 

Горят устните нецелунати, 

подути от събудени спомени. 

 

Снимката стара на стената виси, 

днес до мен не си ти.

Скитаме в сенки прикрити

и само в юмруците стиснати

 

любовта ни още личи. 

Тези очи! 

Не мога да ги забравя! 

В небето, в луната, в звездите ги диря. 

 

Там, където остана сърцето ми! 

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??