Oct 20, 2018, 8:22 PM

Очи 

  Poetry » Love
622 3 7

Болката в твоите очи

пари нощите будни. 

Горят устните нецелунати, 

подути от събудени спомени. 

 

Снимката стара на стената виси, 

днес до мен не си ти.

Скитаме в сенки прикрити

и само в юмруците стиснати

 

любовта ни още личи. 

Тези очи! 

Не мога да ги забравя! 

В небето, в луната, в звездите ги диря. 

 

Там, където остана сърцето ми! 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??