10 нояб. 2021 г., 10:21  

Очи 

  Поэзия » Любовная
1019 2 6

Събирам денем в шепи слънцето,

луната вечер ми е одеало.

Ръцете на любимата, косите ѝ

и всичко сякаш почва отначало!

 

Животът смело прекроен, изцяло,

по- сладък е от онзи ..."идеалния".

И нищо, че годините минават,

и хиляди стрели стърчат забити,

и раните, че бавно заздравяват-

Лекуват ме Очите ѝ, Очите!!

© Йордан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??