30 июл. 2007 г., 14:28

Очи на котка 

  Поэзия
786 0 2
Целувай устните ми, с вкус на водка.
Целувай шарените ми коктейли.

Очите ми зелени (очи на котка),
изпразват мъжките портфейли.
А устните ми... ги напиват.
Така невинно неусещани.

Когато пламенно заспиваме,
тогава май не сме се срещали.

© Стаси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??