Jul 30, 2007, 2:28 PM

Очи на котка 

  Poetry
792 0 2
Целувай устните ми, с вкус на водка.
Целувай шарените ми коктейли.

Очите ми зелени (очи на котка),
изпразват мъжките портфейли.
А устните ми... ги напиват.
Така невинно неусещани.

Когато пламенно заспиваме,
тогава май не сме се срещали.

© Стаси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??