30.07.2007 г., 14:28 ч.

Очи на котка 

  Поезия
731 0 2
Целувай устните ми, с вкус на водка.
Целувай шарените ми коктейли.

Очите ми зелени (очи на котка),
изпразват мъжките портфейли.
А устните ми... ги напиват.
Така невинно неусещани.

Когато пламенно заспиваме,
тогава май не сме се срещали.

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??