1 апр. 2015 г., 00:51

Очите говорят 

  Поэзия » Любовная
570 0 0

В очите любими
нестихваща болка съзрях
от жажда погубени
загубили своята страст
в екстрема захвърлени
потапят се сякаш в екстаз.
Открито се влюбили 
търсещи риск 
дарил ги с живот,
очите любими избухнали в плач
сълзите отмили тъга от соленото минало
усмихнали се с искрици 
очите любими
отново душата прозряла чрез тях.

© Анжела Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??