1.04.2015 г., 0:51 ч.

Очите говорят 

  Поезия » Любовна
567 0 0

В очите любими
нестихваща болка съзрях
от жажда погубени
загубили своята страст
в екстрема захвърлени
потапят се сякаш в екстаз.
Открито се влюбили 
търсещи риск 
дарил ги с живот,
очите любими избухнали в плач
сълзите отмили тъга от соленото минало
усмихнали се с искрици 
очите любими
отново душата прозряла чрез тях.

© Анжела Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??