Тялом съм тука, ала душата ми
от копнежа по тебе пие...
Смее се, диша, излиза с приятели,
замечтана усмивка крие...
Тялом съм тука, ала душата ми
в тебе с любов се оглежда...
Щом я целунеш, завърташ земята.
А очите ми са разнежени...
25.12.2006г.
© Ружена Все права защищены