16 янв. 2007 г., 15:23

Очите са пътя 

  Поэзия
625 0 2

Понякога си мисля,че очите са
пътят към душата на човека,
че само чрез тях можем да
надникнем в сърцевината,
те са единственият път и пътека
да видим и почувстваме душата.

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??