Jan 16, 2007, 3:23 PM

Очите са пътя 

  Poetry
700 0 2

Понякога си мисля,че очите са
пътят към душата на човека,
че само чрез тях можем да
надникнем в сърцевината,
те са единственият път и пътека
да видим и почувстваме душата.

© Насето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??