26 февр. 2020 г., 13:45

Очите ти 

  Поэзия
401 4 4

Свали ги тези тъмни очила,

недей закрива с мрака красотата.

Усещаш ли със крайчеца едва,

очите как целуват светлината?!


На свят, изпълнен с мигове живот,

изпълнен със любов и с радост земна.

Не се превръщай доброволно в роб,

бъди красива, дваж ще си по-ценна.


Очите ти жадуват светлина,

не си родена с черно на лицето.

Повярвай ми отвориш ли в дъжда

клепачи, там прозира ти сърцето!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??