За Юнайтед пея аз,
ето ги сега пред вас,
те са смели и добри,
ще ви смачкат кат овци.
За тях е моята ода,
за всеки фен от народа,
който за тях се моли
и сега в резултата води.
Хайде братя, сестри, запейте,
да чуят всички нашия химн
и после с гордост да победим,
противника ние да сразим.
Аз знам, фенове, аз знам,
че сърцата ви тупкат за тях
и няма други като нам,
които живота си дават за тях.
В сърцата дяволски червени
има само храброст и чест,
те на никого не са изменили,
защото носят хубава вест!
Всеки в Манчестър е звезда,
защото отборът е звезден, искрящ
и никой там не навел глава,
а в очите грее поглед пламтящ.
Ах, някога помня как беше,
всеки за тях мълвеше.
А сега пак е така,
и двойна е даже радостта.
© Маги Петкова Все права защищены