13 июн. 2006 г., 10:16

ОГЛЕДАЙ СЕ В ОЧИТЕ МИ... 

  Поэзия
1042 0 16
          Огледай се в очите ми


Огледай се в очите ми и цяла ще ме разгадаеш,
без звук, без глас и думи - мълчаливо...
огледай се... и виж дали във мене ще познаеш
онази, дето от години чакаш търпеливо...

Прокарай пръсти през косите кадифени,
уханието мое вдишай запленен...
дали сред нощите тъй звездно озарени
не си сънувал точно мен?

Дали съм тази от мечтите ти, не зная,
навярно само твоето сърце ще промълви,
усмихваш ми се... май ще разгадая...
"Обичам те" със поглед ми кажи...

10.06.2006г.

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??