10 сент. 2011 г., 12:37

Огледално 

  Поэзия » Белые стихи
629 0 0

Не можах да избягам.

От своите грешки.

Искаше много.

Върнах се в мрака.

Потърсих опора.

Само пропаднах.

Зад празното огледало -

открих само пясък...

© Сиана Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??