Sep 10, 2011, 12:37 PM

Огледално 

  Poetry » White poetry
568 0 0

Не можах да избягам.

От своите грешки.

Искаше много.

Върнах се в мрака.

Потърсих опора.

Само пропаднах.

Зад празното огледало -

открих само пясък...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??