Винаги съм вярвал във доброто
човешкото, истинско добро.
Онуй което дарява радост на сърцето,
премахва лигавото зло.
Поетът стиховете пише, не за туй
без грешки да твори... той пише
със сърцето и иска душата си да изрази.
Будители са хората който с прости
искрени слова успяват да кажат,
че доброто съществува
във тоз объркан свят.
На тези, дето мислят се за прави,
ще кажа само: моля ви, огледало
намерете и в него истината потърсете.
© Ангел Все права защищены