Огнен миг
Не ме оставяй да стъпвам по жарава.
Дълго въглените в сърцето си държах.
Животът няма спирачки и продължава,
а времето без тебе в болка преживях.
Не ме превръщай в пепел сива.
Под нея не погребвай огъня ми див.
Искам да те има, да съм жива
и денят ни да е красив.
© Йонка Янкова Все права защищены