Душата ми е жадна нестинарка,
красиво коленичила в жарта,
танцува смело тя на пепел жарка
и буен огън пали от страстта.
Понася се по огнената сцена
с ефирено-копринена снага
и сивотата в миг е покорена,
от приказно-сияйната дъга.
А бурната и огнена фиеста
е дълга, като приказка без край,
защото тази огнена невеста
е пътят към божествения рай.
© Наташа Басарова Все права защищены