Sep 28, 2008, 2:47 PM

Огнена невеста 

  Poetry » Phylosophy
585 0 19
 

Душата ми е жадна нестинарка,

красиво коленичила в жарта,

танцува смело тя на пепел жарка

и буен огън пали от страстта.

 

Понася се по огнената сцена

с ефирено-копринена снага

и сивотата в миг е покорена,

от приказно-сияйната дъга.

 

А бурната и огнена фиеста

е дълга, като приказка без край,

защото тази огнена невеста

е пътят към божествения рай.

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??