10 февр. 2009 г., 22:54

Огнено 

  Поэзия » Другая
635 0 3

Изпепеляващ поглед огнено поглъща

всичко, което пламъците видят,

бъдеще не чертае и минало не връща,

а сами искри над мечтите прелитат...

 

Изпепеляващи думи в душата се впиват,

огнени стрели все по-дълбоко раняват,

искрица надежда в очите намира

светъл пламък плахо да се прокрадва...

 

Огън... Надеждност? Или страх...

Или нежна светлина в далечината,

прогонваща целия мрак,

озаряваща лека усмивка на лицата...

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??