Природата ни е дарила щедро
с красоти омайни,
дала ни е много дарове духовни,
понякога за нас незнайни.
Едва когато един с друг
човеците общуваме
и започнем
един от друг да негодуваме
настъпва духовното
прозрение -
на природата сме
ний творение -
затова несъвършени сме
един към друг с човешкото си огорчение.
© Анна Попова Все права защищены