18.07.2008 г., 21:09 ч.

Огорчение 

  Поезия » Друга
665 0 8
 

Природата ни е дарила щедро

с красоти омайни,

дала ни е много дарове духовни,

понякога за нас незнайни.

Едва когато един с друг

човеците общуваме

и започнем

един от друг да негодуваме

настъпва духовното

прозрение -

на природата сме

ний творение -

затова несъвършени сме

един към друг с човешкото си огорчение.

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??