13 нояб. 2013 г., 20:54  

Огън 

  Поэзия » Любовная
589 0 0

Стаята скривалище отново става,

завивките потъващ пясък,

усмивката желание издава

в очите онзи мистериозен блясък.

Очаквайки, прехапваш устни.

Сърцата бързо ускоряват!

Целувките са все по-вкусни…

Огнен танц телата заиграват!

Ураган, светкавици, разруха…

Страстта – стихия най-ужасна,

за разум и причина глуха –

изгаряща, безмилостна, прекрасна…

Душите обгорени ще затлеят

единствен спомен тук е пепелта,

но дори за миг от нея да се сгреят –

не напразна саможертва е била!

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??