Стаята скривалище отново става,
завивките потъващ пясък,
усмивката желание издава
в очите онзи мистериозен блясък.
Очаквайки, прехапваш устни.
Сърцата бързо ускоряват!
Целувките са все по-вкусни…
Огнен танц телата заиграват!
Ураган, светкавици, разруха…
Страстта – стихия най-ужасна,
за разум и причина глуха –
изгаряща, безмилостна, прекрасна…
Душите обгорени ще затлеят
единствен спомен тук е пепелта,
но дори за миг от нея да се сгреят –
не напразна саможертва е била!
© Александър Todos los derechos reservados