13.11.2013 г., 20:54 ч.  

Огън 

  Поезия » Любовна
545 0 0

Стаята скривалище отново става,

завивките потъващ пясък,

усмивката желание издава

в очите онзи мистериозен блясък.

Очаквайки, прехапваш устни.

Сърцата бързо ускоряват!

Целувките са все по-вкусни…

Огнен танц телата заиграват!

Ураган, светкавици, разруха…

Страстта – стихия най-ужасна,

за разум и причина глуха –

изгаряща, безмилостна, прекрасна…

Душите обгорени ще затлеят

единствен спомен тук е пепелта,

но дори за миг от нея да се сгреят –

не напразна саможертва е била!

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??